En uppdatering

Sommaren har flugit förbi. Jag vet inte vad jag har haft för mig egentligen, jag kan väl referera till det ett år gamla inlägget "blommig falukorv".
Det har varit lite dåligt med social stimulans. Jag ska väl egentligen inte klaga, jag har ju mina dementa tanter jag tar hand om. Vi brukar ha roligt tillsammans. Vi lyssnar på dansband och dansar i korridorerna, fast de förstår inte så mycket. De glömmer snabbt stegen jag lär dem men det hör väl till sjukdomen kan tänkas.
Tant X har förresten lovat att bjuda hem mig till hennes föräldrahem i Siljansnäs, så jag får träffa hennes mor och far och hästen brunte. Hennes mor skulle bjuda på kakor. Det ser jag fram emot. Min omgivning tycker inte att jag ska lita på vad de säger, men all inbjudan till socialt umgänge uppskattas från min sida.

Jag har ju dock bara drygt en vecka kvar här i torpet ute i skogen. Sen ska jag bli norrlänning och studera bl a swahili. Det gör man på afrikalinjen i östersund, och sedan återigen ge mig ut i världen, tanzania och kenya blir det troligtvis denna gång.

RSS 2.0