The city of joy

Ikvall aker jag hem. Det finns inga ord.

I calcutta och pa barnhemmet har jag funnit allt. Karleken, hoppet, lyckan, livsgladjen -ja allt som jag nagonsin sokt efter.
Jag ar nu fri att borja leva mitt liv sa som det ska levas.

Bilder kommer inom kort.

hemma i calcutta

Efter en mardroms-tagresa som tog 20 timmar och inkluderade magsjuka, forseningar, en trasig AC och tjattrande indier ar jag hemma i min sovsal och att aka tillbaka var det basta beslutet jag nagonsin tagit.
Trots dodsbesked hemifran igar aker jag nog inte tillbaka till sverige forran pa mandag. Alla ar sa snalla och pysslar om mig nu nar jag ar sjuk, for det ar har pa sudder street manga av de akta hjaltarna finns.

Ah, jag riktigt njuter av biltutorna. Det var lite tystare i varanasi och det kandes inte ratt. Innan jag aker ska jag spela in calcuttas soundtrack och anvanda som avslappningsband.

varanasi

Jag ar i varanasi nu. Redan pa taget dit kandes allt sa fel. Jag skulle lamna staden jag alskar! Men jag intalade mig sjalv att jag var fardig med calcutta.
Men imorse da jag gick langs ganges i soluppgangen (med doften av brant lik i nasborrarna) insag jag att min indienaventyr troligen ar over for den har gangen.
Sa ikvall aker jag tillbaka till staden jag alskar, andrar min flygbiljett (det var meningen att jag skulle aka hem i slutet av maj), tillbringar sista veckan hos barnen jag alskar, och sen aker jag hem till dem jag alskar samt sjuka morforaldrar.  Jag behover min familj, och josefin som forstar.

Trots att jag bara sett en brakdel av indien har det forandrat mitt liv totalt. Jag hade planerat ett storslaget indienaventyr som inkluderade ashram och trekking i himalaya men allt det kanns bara meningslost just nu. Indien gav mig precis det jag sokte efter. Det handlar inte om det lidande jag sett och upplevt, det ar forandringarna inom mig sjalv som ar sa omskakande. Jag har trots allt bara haft en calcutta "light-experience", manga upplever sa mycket varre saker och jobbar arslet av sig, men mina upplevelser racker gatt och val och maste bearbetas, och det maste ske pa hemmaplan.

Ps. Imorse gav jag mig sjutton pa att jag skulle ta mig ett morgondopp i ganges, men nar jag sag skelettdelar flyta omkring och nagot som misstankt sag ut som en forkolnad arm bestamde jag mig for att avsta, haha.

RSS 2.0