"R"

Idag har jag jobbat hela dagen hos R. Hon är 40, väntar på en transplantation och har allvarlig diabetes. Man kan verkligen inte tro detta när man ser henne, hon klär sig som en tonåring och är en riktig rock-morsa. Man får tro vad man vill, men hon hävdar att hon dejtat steven tyler, lemmy med vårtorna och johnny depp (plus många flera som obildade jag inte vet vilka de är). R har bott i camden och haft ett vilt partyliv, så det ligger kanske något i hennes påstående.
 Nu mår hon någorlunda bra, men för några år sedan var hon blind, satt i rullstol, blev misshandlad av sin man och hade samtidigt 4 barn att uppfostra. Mannen brukade tydligen köra ner rullstolen (inkl. R) för trappan när han blev trött på henne. När R kontaktade de s.k "social services" fick hon till svar : "kontakta oss när det krisar sig, så hjälper vi till". Hon sa att det krisade sig just nu, och fick till svar "ja, men kontakta oss när det v e r k l i g e n krisar sig".
Hon har en vilja av stål och är alltid positiv, hur risig hon än känner sig. Hon har också två underbara små söner, P och I, som jag har turen att få ta hand om. Hon är verkligen en riktig stålkvinna. Heja, R!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0