Violas performance

Häromkvällen begav vi oss till den ökanda gayklubben "the black cap" i camden för att se Viola uppträda. Det var en slags talangjakt för transsexuella, och det var endast tre tävlande. Viola var nervös. Enligt vittnen hade hon till och med varit så nervös under dagen att hon inte ens kunnat utföra sina disk-plikter (och då är det illa ställt!), och vi hade onda aningar om att kvällen kunde sluta illa. Violas uppträdanden är ju som sagt lite speciella, och vissa har lite svårt att uppskatta dem.
Vi i fancluben ställde oss iallafall nära scenen och genomled först två värdelösa schlagertransor som sjöng falskt och kastade trosor till publiken. Jag fick inga.
Sen var det Violas tur. Istället för det vanliga schlagertramset så satte hon på "ave maria" och började dansa sin så kallade ballett. Det var verkligen konst. Hon var totalt inne i sig själv, i sin egna värld, och inget kunde stoppa henne där hon haltade runt på scenen. Trots hånskratten runt omkring henne fortsatte hon, hon var inte ens medveten om att hon blev utskrattad eftersom hon var så inne i sin uppgift, hon var som i trans. .
Behöver jag ens berätta att Viola inte vann? Men det gjorde ingenting alls enligt henne. Hon fick ju stå på scen och göra det hon älskar, och inga hånskratt kan nånsin knäcka henne. Hon är seriöst min idol. Jag bifogar härmed en bild från kvällen: 


                                                                  

                                                                                              Visst är hon vacker?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0